Underdogtoernooi

Al vele jaren organiseert Basketballvereniging Uitsmijters het MAD Underdog Toernooi in de IISPA in Almelo. Een jeugdtoernooi voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van U10 t/m U16. En ieder jaar kunnen we terug kijken op een gezellig sportief toernooi!

De deelnemende verenigingen komen uit heel Nederland Vorig jaar werd er door totaal 35 teams van 19 verschillende verenigingen (van Malden tot Meppel en van Purmerend tot Enschede) gestreden om de eer om zich winnaar te noemen van het MAD Underdog Toernooi.

Wedstrijd op het Underdog Toernooi

Er zijn verschillende leeftijdscategorieën.
’s Morgens spelen de meisjes en jongens van de U10 en U12 en s’middags de U14 en U16 teams. Iedere leeftijdscategorie speelt in zijn eigen poul. In de middag spelen de U14 en U16.

Gewonnen taart met taartschieten

Een jaarlijks terugkerende onderdeel: Taart schieten!
Na de wedstrijden van je poule wordt er een taart schiet competitie gehouden. Dit houdt in dat elke speler van elk team, in zijn eigen leeftijdscategorie, een vrije worp mag nemen, raakt hij/zij dan gaan ze door, bij mis ben je helaas af. Net zolang totdat er een speler over is!!

Bij het Toernooi van 2017, hadden wij de eer om de prijsuitreiking te laten verzorgen door onze wethouder!

Bedankt!
Bij deze willen we iedereen nogmaals bedanken voor hun medewerking;
De wethouder voor het uitreiken van de prijzen. Onze hoofdsponsor Studio MAD. Alle bedrijven voor het sponsoren; Sportbedrijf Almelo voor de fantastische samenwerking, Bakkerij Deterd voor de lekkere taarten, Albert Heijn Nieuwstraat voor de sportdrankjes en Basketbal Dreams.
Alle deelnemende teams en vrijwilligers. Bedankt!

Tot de volgende Editie!!