Fluiten, scoren en timen

Bij iedere wedstrijd zijn twee scheidsrechters, een scorer en een timer aanwezig. Bij een rayon-wedstrijd is er tevens een 24-seconden operator aanwezig. Vanaf U14 moet je ongeveer acht à tien keer per seizoen een wedstrijd scoren of timen. Vanaf U18 moet je ook fluiten en zal je ongeveer acht à tien keer moeten scoren, timen of fluiten.

Indeling

Hieronder staat de indeling voor de komende 60 dagen. Kun je jezelf niet vinden? Dan heb je jezelf wellicht afgeschermd in de Sportlink App. Check de app of download hieronder

Indeling 2020-2021 deel 1 (oktober)
Indeling 2020-2021 deel 2 (november en december)

[programma thuis=”JA” uit=”NEE” aantaldagen=”60″ velden=”datum,aanvangstijd,thuisteam,scheidsrechters”]

Check de app

Via de Sportlink App kun je zien wanneer jij aan de beurt bent om te fluiten, scoren of timen. In onderstaande schema kun je ook je naam zoeken, maar wanneer je om privacyredenen in de app hebt aangegeven dat je naam afgeschermd moet worden, dan sta je niet in dit schema.

Verhinderd? Ruilen of een boete…

Wanneer je niet kunt of ziek bent, zorg dan zelf voor vervanging of ruil met een teamgenoot. De vereniging doet dit niet voor je, dit moet je zelf regelen. Zorg dat je er bent, wanneer je zelf een wedstrijd moet spelen is het ook prettig als alles goed geregeld is!

Mocht je niet komen, dan krijg je een boete. Onderstaande boetes zijn van toepassing.
Het bestuur heeft besloten om de boetes voor het niet opkomen dagen bij scoren of fluiten per 8 november 2015 te verhogen naar de volgende regels:
Eerste keer niet scoren of fluiten € 15,00
Tweede keer niet scoren of fluiten € 20,00
Derde keer niet scoren of fluiten € 20,00 en twee wedstrijden niet spelen.

Vervang iemand en verdien snel!

Vervang jij iemand bij het scoren of fluiten? Dan krijg je voor scoren  € 5,00 en voor fluiten € 10,00 vergoeding. Dat is toch snel geld verdienen met je eigen sport! Doe je een wedstrijd alleen, dan krijg je hier gewoon één keer vergoeding.