Wedstrijdverslagen

vervolg

04-06-2016 | Bedankt voor de leuke middag op het MAD Underdog Toernooi en bedankt... Emre en Guus

10-06-2016
04-06-2016 | Bedankt voor de leuke middag op het MAD Underdog Toernooi en bedankt... Emre en Guus

De eerste drie wedstrijden begonnen goed. De jongens hadden er wel zin in en het spel liep goed. Doelpunten werden er gelukkig wel gemaakt. Philip beet de spits af met een vrije worp omdat hij gehinderd werd voor de bucket en een mooi doelpunt vanuit de hoek maakte het begin van de eerste wedstrijden al meteen spannend. Wat zou het gaan worden? Ook Espen was goed op dreef en de doelpunten vielen snel. Berkay wist ook een aantal mooie doelpunten te maken, net als Owen, Arda, Ivar en Kaan. Iedereen deed goed zijn best en het samenspel was goed.

Tussendoor was er nog het taart schieten. Iedereen kreeg de beurt om te scoren om een taart te winnen voor het eigen team. De een na de ander viel af tot dat alleen Kaan in de rij stond om de eer van JU14. Maar helaas, het mocht niet zo zijn. Voor JU14 geen slagroomtaart.

Toen iedereen na de derde wedstrijd dacht klaar te zijn en de jongens onderweg waren naar de douche, bleek dat ze nog een wedstrijd moesten spelen. De teleurstelling was groot, want eigenlijk hadden ze het wel gehad. Wat er toen gebeurde is niet te beschrijven. Ten eerste kwamen ze er achter dat ze tegen de meisjes van U14 moesten spelen en tot nog grotere vreugd van Berkay moest hij tegen zijn zusje spelen!!! De wedstijd begon en het liep uit op een felle strijd tussen de Uitsmijters. Doelpunten vielen snel achter elkaar en de gedrevenheid om te winnen zat er goed is. Eerst werd het 6 - 10 voor de meisjes, wat al snel 10-10 werd. Langzaam kropen de jongens dichterbij en toen het 14-12 werd stonden Emre en Guus zich helemaal op te vreten langs de kant. Oh, wat spannend! Vlak voor de zoemer viel er nog een doelpunt ……. aan de kant van de meisjes. Gelijk spel!

Wat een mooie wedstrijd! Goed gedaan jongens!

Na de wedstrijden zijn wij met de kinderen, ouders en trainers, zoals wij altijd doen, lekker gaan eten met z’n allen. Dit keer bij Oriënt Express. Daar hebben wij lekker gegeten en tevens afscheid genomen van Emre en Guus. Volgend seizoen is Emre druk met zijn studie en gaat Guus JU16 trainen.

Iedereen bedankt voor de leuke middag!

Verslag Lara Otte