Wedstrijdverslagen

vervolg

04-06-2016 | Mu14 op MAD Underdog Toernooi

09-06-2016
04-06-2016 | Mu14 op MAD Underdog Toernooi

Op de toernooi speelden de meiden door te weinig deelname van meisjesteams in de jongenspoule U14. Dat is natuurlijk een uitdaging, want jongens zijn toch iets sneller, groter en sterker. In de eerste wedstrijd tegen Valley Buckeyeers konden de meiden aardig aanhaken. Ze speelden hun eigen aanvalsspel met veel beweging. Creëerden daardoor goede kansen, maar scoorden te weinig. Eindstand 10-6.
De tweede wedstrijd begon slecht. Te laks in de verdediging, te solo in de aanval. Na een pittige time-out verbeterde langzamerhand het spel, maar toen had Kikkers al een ruime voorsprong. Uiteindelijk werd het 24-6.
De taartschietwedstrijd was, zoals altijd, een grappige en spannende onderbreking. Na de eerste schifting bleven er 3 over, waaronder Maddie. Zij bleef cool en werd letterlijk op handen gedragen door haar teamgenoten, haha. De taart was dan ook erg lekker.
De laatste tegenstander (Tonego) in de poule was domweg te groot. De schade bleef beperkt tot 30-4.
Daardoor moest het team tegen JU14 van Uitsmijters, want ook dit team eindigde als laatste in hun poule.
Waar het eerst een makkie leek, kroop JU14 stiekem dichterbij. De meiden lukte het helaas niet de wedstrijd te blijven controleren. Gelijkspel! Dat was dan wel weer mooi voor beide teams.

Hier stopt het voor mij als trainer. Marloes en Eline nemen het volgend seizoen over, waarbij Marloes de komende 2 weken alvast het team traint met het oog op het nieuwe seizoen.
Hopelijk zijn jullie er op het Mixtoernooi en de afsluitende BBQ. Altijd een hele happening.
Voor volgend seizoen heel veel succes en plezier!!

Verslag Carolien