Wedstrijdverslagen

vervolg

09-04-2015 | MU14 tegen Kikkers

14-04-2016
09-04-2015 | MU14 tegen Kikkers

Afgelopen zaterdag was de uitwedstrijd tegen kikkers. De vorige wedstrijd ging uiteindelijk in het laatste kwart verloren. Ik was dus wel benieuwd.
Vooraf aan de wedstrijd speelde een discussie over het fluiten. Er was slechts 1 jongedame beschikbaar en de coach wilde niet meefluiten, ondanks het feit dat er een assistent was. Toen ik aangaf dat ik dan ging fluiten, voelde hij zich genoodzaakt dit wel te doen. En daarmee was de toon in de wedstrijd gezet.
Van zijn kant werd eenzijdig (hoewel terechte calls mbt lopen en p's) gefloten en dat resulteerde in een achterstand van 18-5 na het eerste kwart. De meiden waren echter fanatiek en met wat tactische en technische aanwijzingen verkleinden zij met de rust de achterstand naar 22-19. Heel knap.

In het derde kwart liep de achterstand weer op naar 10 punten en dat kwam het team niet te boven. Door vermoeidheid werd er in het laatste kwart te haastig gespeeld. Ze kregen ook nauwelijks fouten mee waardoor de achterstand dmv vrije worpen misschien verkleind had kunnen worden.

De eindstand was uiteindelijk 53-37. Echt jammer, maar complimenten voor de meiden. Verdedigend soms een stap te laat, maar ze hebben hard gewerkt en aanvallend heb ik mooie
dingen gezien.
Nog 1 te gaan. Zaterdag 23 april is de thuiswedstrijd tegen Jolly Jumpers.

Verslag Carolien